Strada Aviator Popisteanu, nr 16, Bucuresti
L-V: 8:00 – 19:00 / D: Inchis

despre noi

Consultatie Ortopedie

Doctor Ortoped Tarek nazer

Doctor ortoped va vine in ajutor prin intermediul site-ului nostru cu un prim sfat, informatii sau recomandari si, nu in ultimul rand, sa contribuie la educarea pacientilor si preventia bolilor.

Aici puteti gasi sfaturi pentru a deveni un pacient sănătos, inteligent si bine informat.

Întrebați despre rata de complicatii – În cazul în care nu aveți un raspuns, medicii ascund ceva sau nu au operat suficient pentru a avea un procent. Nimeni nu este imun la complicatii.

aparitii in presa

Nu presupuneti ca recomandarea medicului de familie este cea mai buna – pot fi multe interese financiare la mijloc. Unii chirurgi nu vor menționa procedurile pe care nu stiu sa le faca – nu este nicio problema in a cere o a doua opinie.

Întreabă întotdeauna : Cine va avea grijă de mine dupa operatie? Vreti vrea să auziti de la un doctor ortoped : “Va vom supraveghea în mod regulat până la recuperarea completa”.
Unele probleme de sanatate nu se rezolva neaparat cu interventii chirurgicale (cum ar fi multe cazuri de dureri de spate). Întreabati întotdeauna despre opțiunile de tratament nechirurgical și dacă e ceva în neregulă in a astepta pana la efectuarea interventiei chirurgicale.