Strada Aviator Popisteanu, nr 16, Bucuresti
L-V: 8:00 – 19:00 / D: Inchis

Servicii

Infiltratii cu celule STEM in articulatii sunt considerate cea mai noua metoda de tratament , Celulele stem sunt celule cu capacitatea de a se transforma in mare diversitate de celule diferentiate. Aceste infiltratii se bazeaza pe medicina regenerativa pentru a trata diferite probleme articulare , cele mai frecvente fiind :
– Leziune de cartilaj sau artroza in stadii incipiente si moderata , foarte rar in stadiile avansate
– Tendinita ( Rotuliana, Patelara , Achiliana  si alte tendinite)
– Leziune de labrum, .ligamente , coafa rotatorie
– Bursite

In momentul in care apare o leziune, etapa de degenerare este mai rapida decat cea de regenerare, formand un tesut slab, cu proprietati inferioare si o functionalitate reduscelule stem din tesut subcutana, generand durere.
In momentul leziunii de fapt apare o sangerare in tesutul afectat. Aceasta sangerare sau hematom, este prima etapa a vindecarii si cea mai importanta, prin care celulele regenerative actioneaza la nivelul leziunii pentru a grabi vindecarea.
Exista mai multe tipuri de celule STEM,  iar cele care stimuleaza cel mai bine vindecarea leziunilor musculo-scheletale (tendoane, muschi, cartilaj, oase) sunt localizate in maduva osoasa. Aceste celule STEM mezenchimale (MSCs) sunt esentiale in vindecarea acestor leziuni.