Strada Aviator Popisteanu, nr 16, Bucuresti
L-V: 8:00 – 19:00 / D: Inchis
artroplastie

Artroplastia unicopartimentala de genunchi

Artrosplastie unicompartimentala de genunchi este o proteza patiala, care reprezinta cea mai buna metoda de tratament pentru persoanele care sufera de artroza la nivelul unui singur compartiment intern sau extern la nivelul genunchilui. In cazul in care suferiti de artroza a genunchiului care va afecteaza mersul si activitatile de zi cu zi si in urma consultului medical vi s-a recomandat artroplastie de genunchi (proteza de genunchi).

diferenta intre proteza partiala sau totala de genunchi

Echipa Consultatieortopedie.ro va prezinta si varianta unicompartimentala de protezare a genunchiului ce are avantajul ca ofera o mobilitate mai are a pacientului, recuperare mai rapida , comfort la mers si disparitia durerilor.
Operatia de protezare unicompartimentala este grevata de mai putine riscuri operatorii, sangerare minima, este mai putin invaziva , mai ieftina si poate fi convertita la artroplastie totala atunci cand este cazul.

Indicatiile pentru artroplastie de genunchi sunt:

  • artroza unui singur compartiment al genunchiului
  • ligamente incrucisate intacte
  • deviatii de pozitionare mici.

proteza unicompartimentala

Apelati la specialist pentru o evaluare si un examen de specialitate. Dr Tarek Nazer medic specialist ortopedie si traumatologie specializat in chirurgia minim invaziva.

Leave a comment