Strada Aviator Popisteanu, nr 16, Bucuresti
L-V: 8:00 – 19:00 / D: Inchis

Echipa consultație ortopedie mereu suntem aproape de voi si nu psihologienumai pentru probleme ortopedice , cu toti recunoaștem  ca starea psihologica se reflecta automat pe sănătatea si a corpului uman ,si ca mereu va ajutam sa trăiți o viata liniștita , ne-am gândit sa va oferim consultanta psihologica in colaborarea cu Alina Balgoi.

( www.psiholog-recrutare.ro  ) ALINA BALGOI 

Pasionata de autocunoastere si dezvoltare personala. Consider ca fara a ne cunoaste pe noi insine nu putem sa nu ne dezvoltam, nu putem sa evoluam. Unii mergem pe un drum, altii pe un altul; un drum poate fi mai lung, altul mai scurt, insa pana la urma cu totii cautam acelasi lucru: liniste, pace, fericire.. iar pentru a obtine asta este necesar sa ne cunoastem cu adevarat si sa ne exersam si dezvoltam calitatile pe care le avem.

Atricole

Relatia medic-pacient din perspectiva psihologica

S-a constatat ca relatiile interumane influenteaza performantele psihice ale persoanelor, ca ambianta relationala si climatul psihologic au importanta in organizarea si conducerea energiilor umane, in productivitatea grupului de munca, in educatie. Psihicul omului bolnav este subminat atat de suferinta somatica si/sau psihica, cat si de implicatiile familiale si socioprofesionale ale bolii, abordarea terapeutica a bolnavului necesitand ruperea cercului vicios somato-psihosomatic.

Citeste mai mult despre  Relatia medic-pacient din perspectiva psihologica 

PAHARUL CU APA SI

“MANAGEMENTUL” STRESULUI

Un psiholog ii invata pe cursantii lui despre ,,managementul” stresului. A luat un pahar de apa si s-a plimbat prin sala…in liniste.  Toata lumea astepta o intrebare de genul – este pe jumatate plin sau pe   jumatate gol. La un moment dat s-a oprit, a ridicat paharul si si-a    intrebat auditorii :
Citeste mai mult despre Paharul de apa si managmentul stresului 

 Tulburarea de stres post-traumatica

Tulburarea de stres post-traumatica poate fi definita ca o modificare elocventa, dezadaptativa si persistenta a personalitatii, exprimata in modul de a percepe, de a gandi si de a relationa, survenita in urma trairii unei situatii existentiale vital-amenintatoare. Tulburarea de stres post-traumatica se poate dezvolta dupa un eveniment traumatic care ameninta siguranta individului sau ii da sentimentul de neajutorare. Citeste mai mult despre tulburarea de stres post-traumatica 

Contactati Psiholog Online

Leave a comment